Zonwering

Zo als u ziet is ons bedrijf niet alleen in staat om uw woning te voorzien van Kunststof kozijnen en deuren.
Maar hebben wij ook de kennis in huis om uw woning te voorzien van zonwerings  producten.

Rolluiken

rolluikRolluiken hebben zich in de jaren bewezen als zonwerend, isolerend tegen warmte en kou, en is een tevens inbraakvertragend product. Wij leveren rolluiken voorzien van band of elektrische bediening. Onze elektrische rolluiken zijn voorzien van Somfy motoren en zijn uitgevoerd met een obstakeldetectie dit om beschadiging te voorkomen bij obstakels en bevriezing. Zowel de rolluikkasten als de aluminium lamellen zijn in vele Ral¬- kleuren te verkrijgen.

Screens

screenScreens, een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in tal van situaties. Dit product beschermt uw interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen. Screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen. Vele van onze klanten maken vaak de keuze voor de ZIPX, dit betreft een windvaste screen.

Wij leveren screens voorzien van band of elektrische bediening. Onze elektrische screens zijn voorzien van Somfy motoren dit staat voor een hoogwaardige kwaliteit. Screen kasten zijn in vele Ral- kleuren leverbaar en wat betreft screen doeken hebben wij een uitgebreide doekencollectie.

Knikarmschermen

knikarmschermKnikarmscherm of ook wel terrasscherm genoemd is een ideale manier om u terras en uw zelf te beschermen tegen zonlicht en overdadige hitte. Met als resultaat een aantrekkelijke verlenging van uw leef en  woonruimte. Er is keuze in handbediend en elektrisch bediend en zelfs afstandbediening. Onze elektrische schermen zijn voorzien van Somfy motoren dit staat voor een hoogwaardige kwaliteit. Knikarm schermkasten zijn in vele RAL-kleuren leverbaar, voor de schermdoeken hebben wij een uitgebreide doekencollectie.